lørdag 23. oktober 2010

Sydney, Australia

Da er vi paa plass i Sydney, til tross for at det var fare for at vi maatte bli igjen i Hong Kong pga en Tyfon, men den stilnet foer vi dro, merket bare litt turbulens paa veien, vet ikke engang om det var paa grunn av den. Ville ikke bekymre dere der hjemme, saa sa ikke noe foer naa ;-) Men det var aldri noe fare for oss altsaa! Den kom ikke lenger opp enn til signal nr.3(som ikke er mer enn ganske sterk vind og litt smaaregn).

Her i Sydney var det kjempevarmt da vi ankom, 30 varmegrader skadet ikke :) Vi har solt oss, og jeg, Thea og Kristine var en tur paa et senter like i naerheten og tittet litt i butikker. En liten stund virket det (nesten) ikke som om vi hadde dratt fra Hong Kong, for vi havnet inn i et slags China Town. YHA Sydney Central, der vi bor, er veldig fint, og vi har mulighet til aa lage mat selv. Saa i kveld er det jeg, Pernille, Oda og Amanda som staar for middagen, det kan bli spennende!

Imorgen blir det Hillsonggudstjeneste og rugbykamp(Australia mot Papua Ny Guinea) :-)

PS, til farmor,pappa og resten av familien paa farssiden: haaper dere faar en super helg og at du farmor faar en flott 80-aarsfeiring. Veldig synd at jeg ikke kunne vaere med, men vi sees naar jeg kommer hjem :-) Og Linn, lykke til med din foerste cheerleadingkonkurranse! Glad i dere!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar