torsdag 17. juni 2010

Hva nå?

Jeg er ferdig med 13 års skolegang. 13 år med slit, klaging, men også 13 år med gode venner og fantastiske opplevelser.

Sammen med gleden over å være ferdig og at en ny epoke i livet starter, sniker også vemodet seg innpå. Jeg skal aldri mer gå gjennom Lillestrøms murkledde ganger, i hvert fall ikke som elev. Og jeg kommer til å savne alle de fantastiske menneskene jeg har møtt. Kanskje vil jeg også savne tryggheten. For nå er ALT opp til meg. Hva skal jeg gjøre nå?

Jeg aner fortsatt ikke hva jeg skal bli, men har i hvert fall bestemt meg for å gå et år på folkehøyskole. Valget falt til slutt på Nordhordland, med linja Global Extreme. Jeg gleder meg utrolig, både til å møte nye mennesker, flytte fra barndomshjemmet(noe som selvfølgelig også er litt skummelt), reise til andre siden av jorda, og utfordre meg selv både fysisk og psykisk. Så herved gjøres denne bloggen om fra skoleblogg, til en blogg om mitt år på Nordhordland folkehøyskole. Så kan venner og familie (og andre som av en eller annen grunn kunne være interessert) følge meg i skoleåret som venter.

Men så har det seg sånn da, at jeg også skal til Uganda i sommer. Og ikke bare det, vi skal i bryllup i Uganda. Og det ville jo nesten være dårlig gjort å ikke skrive om den turen her på bloggen. Så før jeg reiser til Bergen, vil jeg prøve å oppdatere dere med tekst og bilder fra Uganda. Med et forbehold: at jeg får tak i pc med nettilgang i løpet av turen. Hvis ikke blir det nok uansett en oppsummering når jeg kommer hjem :)

God sommer!

3 kommentarer:

 1. Du skriver så bra, Ida!!! :D
  Gleder meg til å følge med på bloggen din!

  SvarSlett
 2. Takk! Du må fortsette å blogge du og, så kan jeg følge med på hvordan det er med journalistikkstudier :)

  SvarSlett
 3. Lykke på reisen videre, Ida. Jeg gleder meg til å følge med via bloggen. ;)

  SvarSlett