lørdag 2. oktober 2010

En stund siden jeg har skrevet nå, men det er ikke fordi det ikke har skjedd noe, det er rett og slett fordi jeg ikke har tatt noe bilder... Og jeg som liksom skulle bli bedre til det.

Men jeg kan jo ta en oppsummering av hva som har skjedd siden sist:
På torsdag var det stipendiatene som styrte skoledagen, da lærerne var bortreist. Vi hadde teambuilding med mange morsomme øvelser(klatring i trær, balansering, trilling av bil, mimelek og mye mer) før lunsj, og etter lunsj gikk vi til et koselig sted i nærheten, med en sandstrand og gresslette. Der kunne vi slappe av og prøve forskjellige aktiviteter, blant annet skyting med luftgevær og pil og bue. Denne dagen kom også Sandra tilbake(hun hadde vært hjemme med kyssesyken), så senere på kvelden hadde vi en liten velkommen-tilbake-sammenkomst for henne, med kjempegod brownies som Natalie og Torstein hadde lagd. Kjempebra at du ble frisk så du kan være med oss på tur, Sandra!

Fredag lagde vi kinamat - kjempegode grillspyd(oppskrift kommer). Etter middag, var jeg, Sandra  Thea og Maria en tur på Knarvik senter, der vi gjorde litt innkjøp til scrapbookinga vår :-) Tror de fleste kommer til å lage scrapbookingalbum fra langturen vår. På kvelden var det underholdning i festsalen - vi har nemlig besøk av noen fra en menighet i Sandnes. De spilte en del kjente låter + noen rocka "kristensanger".

Idag har vi hatt foto som tema, så vi har hatt litt grunnleggende fotoundervisning i tillegg til å ta bilder selvfølgelig. Etter grøt, samla vi en gjeng jenter som så Anastasia i stua på Austgaard. Nå har vi nettopp spist pølser i brød til kveldsmat, og hvert øyeblikk går vi for å se Helse, Terapi og Livsstil sin elevkveld - tror det blir veldig bra!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar