mandag 22. november 2010

PARADIS!

Jeg er kommet til paradis! Vi er naa paa oeya Koh Mook, som tilhoerer Thailand. Og her er det virkelig NYDELIG! For foerste gang paa turen har vi faatt sinnsykt god frokost(ikke stekt ris, kaker, cornflakes eller kun toast med smoer/syltetoey, men stor buffet) og ordentlige rene rom. Dusjen har egen plass paa badet, den er ikke hengende over doen, rommene blir redd opp hver dag, og det er ikke ekkelt aa bruke haandklaerne som er lagt fram til oss, snarere tvert i mot. Men det er stedet som er det beste: nydelige "fjell" omringer oeya, og sola skinner over havet og boelgene som skvulper inn paa den fantastiske stranda. Det er ikke overbefolket med masse butikker og lignende, men det perfekte paradis for barnefamilier, nyforelskede par og alle andre som oensker seg noen dager til aa virkelig koble av. Kom hit i longtailboats, og maatte vasse i land, bare det gjorde stemninga helt fantastisk :)
Idag har vi vaert paa baattur, kjoert fra sted til sted og snorklet, badet og solt oss. Spiste lunsj paa en oey som er som tatt rett ut i fra Robinson. Naa venter en rolig kveld, med god mat og avslapning her paa Charlie Beach Resort.

Imorgen reiser vi videre med nattog til Bagkok, foer vi paa onsdag tar nattog videre til Chiang Mai. Der skal vi paa jungeltur, med to overnattinger, elefantridning og bamboorafting(ikke ordentlig rafting, vi skal flyte nedover elva paa en flaate). Blir kjempespennende - og sikkert en total motsetning til dette, men jeg gleder meg!

(Maa ogsaa nevne at Langkawi, som vi var paa foer vi kom hit til Koh Mook, ogsaa var veldig fint. Vi trengte virkelig noen dager med fint vaer, strand og avslapning. Naa er humoeret paa topp igjen!)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar