onsdag 15. desember 2010

Juleverksted!

Idag har vi hatt juleverksted her på Nordhordland fhs :-) Det har vært forskjellige poster rundt om på hele skolen og jeg har laget marsipan, brente mandler, julekort og en boks med decopage. Kjempekoselig!
På mandag fikk vi også skikkelig julestemning, da vi var på julekonsert i Grieghallen. Det var Nordhordland og Åsane fhs som sto for flere innslag med masse julesanger, og til slutt var vi alle med i et stort kor som sang O Helga Natt.
Imorgen skal hele klassen hjem på litt julekos til Steinar og fredag er det store juleballet som alle gleder seg veldig til. Altså er dette en skikkelig koseuke med masse julestemning:-)
Thea og lille søte kattepusen tar en powernap i senga mi.

Julefilm!

Gavekalender fra mamma'n min <3

Dagens produksjon :)

4 kommentarer:

 1. Jeg skal jammen lese gjennom bloggen din en dag jeg har tid! har Såå lyst å gå på denne linja til høsten. Er HELT innstillt. Høres bare så magisk ut. Helt til jeg tenkter på ryggsekken, så 2 spørsmål.
  Hvordan pakket du? Kunne du bruke kjoler osv hele turen?
  Hvordan gjorde du med shopping?

  SvarSlett
 2. Er en helt super linje!! Turen er jo selvsagt det store høydepunktet, men vi gjør veldig mye annet gøy også her på skolen. Også er det jo en treukers skoletur til Israel i vårsemesteret :)

  Pakking: Gruet meg veldig til å pakke selv, men det gikk veldig bra! (selv om man etterhvert blir lei av å pakke ut og inn hele tiden).
  Vi lærte veldig mye om pakking på skolen, i forkant av turen. Men det gjelder å pakke lite og lett! For du vil jo selvfølgelig ha plass til ting du kjøper ;)Men vi må også ha med et par ordentlige sko, langbukse til hellige plasser og ullundertøy til overnatting i jungelen. Jeg hadde en 65l-sekk, og det fungerte bra, selv om jeg et par ganger trodde jeg ikke skulle få plass til alt sammen.

  Kjole: mye mulighet til kjolebruk, men litt upraktisk i jungelen, også må du ha noe som dekker knær og skuldre på diverse templer osv. Vi hadde heller ikke knallvær alltid,ene dagen i sydney, gikk jeg f.eks. rundt i regnjakke og olabukse.

  Shopping:Det blir mye shopping-det er i hvert fall sikkert. Både på markeder og i ordentlige butikker. Så pakk lite, så du har plass til mye.

  Sjekk også ut www.theapafhs.blogg.no, hun har oppdatert enda oftere enn meg på turen :)

  SvarSlett
 3. Høres utrolig spennende ut :) Hva får man i stipend og når må man betale? jeg ble veldig forvirret av lånekassen sine sider..

  SvarSlett
 4. Stipend varierer fra person til person, men jeg har tatt opp fullt stipend og lån(40% av lånet blir gjort om til stipend), på nesten 90 000. Om det er skolepengene du tenker på, betales det over flere måneder, litt av gangen. Lånet begynner du nedbetaling på når du er ferdig å stuedere.

  SvarSlett