søndag 23. januar 2011

Elevkveld og musikal

Nå er det virkelig lenge siden sist jeg har blogget, men har liksom aldri hatt tid til å sette meg ned med det. For får jeg litt tid ved pc-en nå, og det samtidig er nett, er det søking etter forskjellige studier som prioriteres. For jeg aner virkelig ikke hva jeg skal neste år! Heldigvis skal vi på utdanningsmesse og ha framtidsplanlegging her på skolen om ikke så lenge, så regner med at jeg finner ut av det til slutt.

Siden det er over en måned siden jeg skrev sist, har det selvsagt skjedd utrolig mye:

Etter et vellykket juleball, var det hjem på en juleferie som ble veldig, veldig fin :) Jeg fikk slappet av, vært masse med familie og venner, jobbet(og tjent penger - det trengs!), sett filmer og spist masse god mat - akkurat slik man skal i jula :-)

Meg og Linn på julaften

Ronja åpner julegaven sin med litt hjelp fra Linn :-)
Tilbake på skolen har vi i Global hatt elevkveld, noe som var veldig gøy! Elevkveld er noe hver klasse på skolen har i løpet av året. Da får vi alle skoledagene i en uke til å forberede ca en times underholdning for alle de andre på skolen. Det ble en uke med intens jobbing, men som sagt; det var veldig gøy og resultatet ble vellykket :-)

Nå er vi også litt over halvveis i musikalperioden, der hele skolen er med på å sette opp en musikal. Jeg er på kostymegruppa, så i uka som har gått, har vi sydd haugevis med skjørt, forkler og funnet fram gamle klær som kan passe. Årets musikal heter Man Down, og handlingen utspiller seg i England og Frekhaug under 2.verdenskrig. På lørdag kommer mamma og Linn på besøk for å se musikalen, og vi skal bo sammen på hotell i Bergen til søndag, så det blir koselig :-) Her er et bilde av plakaten, som PR-gruppa har laget:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar