søndag 7. november 2010

Dykkerlappen!

Naa er jeg i Brisbane, etter noen flotte (men desverre ogsaa et par regnfulle) dager pa Stradbroke Island. Der har vi tatt dykkerlappen!

Foerste dagen startet med teorigjennomgang og eksamen samme dag(!). Men det gikk veldig greit(mon tro om det hadde noe aa gjoere med at vi samarbeidet og leste i boka samtidig?).
Dag to var det tid for aa bli kjent med dykkerutstyret og vannet i trygge omgivelser, og det var da Brown Lake, en helt brun innskjoe, med saa godt som null sikt. Til tross for det, gikk det veldig bra og vi gjorde mange forskjellige oppgaver, som aa ta av og paa maska og ta regulatoren ut og inn av munnen(begge deler under vann selvfoelgelig).
Dag tre var det tid for to ordentlige dykk - i det store havet! Gikk bra, men var litt ekkelt og jeg foelte meg ikke helt trygg. I tillegg ble det veldig kaltd, saa siste dykket skalv jeg hele veien, og klarte saa vidt aa konsentrere meg om det jeg skulle. Saa egentlig var denne dagen mye morsommere naar jeg tenker tilbake paa den enn naar jeg var midt oppi det.
Dag fire, som var den siste dagen, var jeg blirr skikkelig forkjoelet, saa egentlig hadde jeg ikke lyst til aa dykke i det hele tatt, men jeg gjorde et forsoek. Det gikk ikke saa bra, fikk saa vondt i oerene at jeg maatte avbryte, men heldigvis var jeg langt nok nede til at det kunne regnes som et dykk. For det andre dykket kom jeg meg helt ned, og det var helt utrolig! Vi saa stoooore Manta Rays, og jeg klappet en havskilpadde! Kjempemorsomt :-) Saa naa er dykkerlappen i boks, og jeg gleder meg allerede til aa dykke i Eilat, Israel(skoleturen vi skal paa i mars/april)

Idag har vi vaert i en dyrehage her i Brisbane, og klappet krokodille og kenguru :) Imorgen skal vi gaa litt rundt i byen(kanskje dra paa en kunstig strand) foer vi paa tirsdag reiser til Singapore. Skal proeve aa snart faa lagt ut bilder, men i mellomtiden faar dere titte paa theapafhs.blogg.no.

1 kommentar:

  1. GRATULERER! You made it. Kjempebra Ida:D Du hadde nok angret om du ikke hadde gjennomført.
    :)
    Kristine

    SvarSlett