søndag 29. august 2010

Søndagsliv

Har dessverre ikke noen bilder fra gårsdagens våte opplevelser, turte ikke å ta med speilrefleksen i svømmehallen – med god grunn: her ble man kastet ut i vannet selv med klær på. Men hadde det helt supert! Det var konkurranser som Crazy Jump, tautrekking og limbo. Tautrekkingskonkurransen var det flere fra vår klasse som vant, og premien var en tur i stampen før alle andre. Så imens de satt i stampen og fikk servert frukt og drikke, satt jeg, Thea og Amanda på rommet til Amanda og slappet av og hørte på musikk. De har forresten også hver sin blogg: http://www.amandakarolineglobalextreme.blogg.no/ og http://www.theapafhs.blogg.no/ (Thea hadde med undervannskamera, så hun har lagt ut bilder fra i går kveld).

I dag er det søndag og helt fri :) Sto opp til frokost klokken 10, før jeg gikk tilbake på rommet og lå litt i senga og leste. Etter tidlig middag, gikk flere av oss ut og spilte sandvolleyball. Plutselig begynte det hølje ned, men da løp vi bare inn i gymsalen og fortsatte der :-) Hadde store planer om en tur i styrkerommet, men de har blitt lagt på is til imorgen. Nå har vi spist kveldsmat og etterpå blir det konsert med Kristin Minde, en lokal artist som visstnok er veldig flink.

Edit: ble ikke noen konsert allikevel, vi ble sittende på rommet og snakke i stedet ;-) Senere i kveld skal vi fortelle spøkelseshistorier og ha "pandoras eske" oppe på loftet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar