søndag 22. august 2010

Vel framme

Da er jeg på plass på Nordhordland Folkehøgskole! Søndag kjørte vi omtrent hele dagen, gjennom strålende sol, høljende regn og tåke. Hadde et par stopp underveis og i Voss fant vi et vandrerhjem vi overnattet på. Igår morgens bar turen videre mot Bergen. Der spiste vi lunsj, ruslet rundt og slo i hjel litt tid, før vi satte i gang med aller siste etappe - veien mot Frekhaug. Kjente det knøt seg litt i magen de siste meterne før vi ankom skolen, og jeg tenkte "hva i all verden er det jeg driver med?"

Men så fort jeg fikk nøkkelen til rommet ble det hele mye bedre :) De som tok meg i mot var veldig hyggelige, og rommet var stort og fint. Jeg bor på tremannsrom, og romvenninnene mine kom litt senere på dagen, de er begge veldig hyggelige de også - som alle andre her.

Det ble ikke så mye søvn i natt, er omtrent alltid sånn første natta på et nytt sted, og senga her er heller ikke så mye å skryte av. Men jeg venner meg nok til den :)

Idag har vi møtt læreren og resten av klassen - virker som en kjempekul gjeng! Nå er jeg helt sikker på at vi kommer til å få et kjempebra år sammen! Vi har fått timeplan, og skal gjennom fag som bevegelse, interkulturell forståelse og internasjonal mat - pluss mye mer.
Omvisning har det også blitt, og vi var en tur på Kiwi, som ligger 5-10 minutters gange fra skolen. Og gjett hva jeg kjøpte(for første gang i mitt liv)? Vaskepulver! Her er det ingen mamma man kan gi skittentøyet til, så det er bare å lære seg å vaske klær selv.

Nå skal jeg ut og spille volleyball, før det senere i kveld er en intern åpningsfest for elever og ansatte :-)

(Selv om jeg har det veldig fint her, savner jeg selvfølgelig også dere der hjemme!)

2 kommentarer:

  1. Lykke til, Ida. Det er fint på Nordhordland folkehøgskole, jeg tipper du får "the time of your life"! :)

    SvarSlett
  2. Lykke til vennen<3 Savner deg masse! Gleder meg til du kommer hjem i Oktober! :D
    Glad i deg<3

    SvarSlett