torsdag 23. september 2010

Innsamlingsaksjon for Peru

Her på skolen er det mange linjer, og en av dem heter "Bistandslinjen - barn i fokus". I samarbeid med Strømmestiftelsen, jobber de med et bistandsprosjekt i Lima(hovedstaden i Peru), og i november drar de nedover for å se med egne øyne at pengene fra Norge faktisk går til noe godt.
Imorgen skal vi hjelpe bistandslinja med å samle inn litt(eller forhåpentligvis mye) penger, så da skal vi ha innsamlingsaksjon her på skolen. I dag har vi hatt en slags motivasjonsdag, der vi har fått vite en del om Agape-prosjektet, som pengene går til. Agape er et prosjekt som arbeider spesielt for barn og kvinner som lever i miljøer belastet med mye kriminalitet og vold. Det hele går via Strømmestiftelsen, som jobber for hjelp til selvhjelp(mikrofinans, utdanning og fokus på kvinner).

Første del av dagen imorgen vil foregå her på skolen, da skal alle klassene ha forskjellige poster for å samle inn penger fra de andre elevene og lærerne. Det skal blant annet bli auksjonering av gutter som kan benyttes som din personlige slave en hel dag, lotterier, frisør, massasje og bilvask.

Etter middag får også de i nærmiljøet lov til å støtte prosjektet, for da skal vi elevene gå fra dør til dør med bøsser. Gleder meg til å gjøre en god gjerning for noen som virkelig trenger det, og tror det kan bli en veldig fin dag :-)

Imorgen skal kameraet følge meg overalt, så da blir det lagt ut bilder fra dagen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar