lørdag 11. september 2010

Snart helg!

Nå har vi nettopp sett Titanic på storskjerm i dagligstua, og den filmen er alltid like trist. Men dagen idag har vært langt i fra trist, for etter morgensamlig hadde jeg fri i tre timer :-) Vi har nemlig matlaging på fredager og da er vi delt inn i to grupper, og jeg er på gruppa som ikke trenger å møte før 12.15. Det var kjempedeilig å få en litt rolig start på dagen og jeg brukte tiden på å lese og slappe av alene på rommet.

Dagens tema for matlagingen var Thailand, så vi lagde en suppe med laks og scampi og en rett med risnudler og kylling. Begge rettene ble gode, og sistnevnte kjempegod - den kommer jeg garantert til å prøve ut hjemme. Kan linke til oppskriftene senere(husker ikke helt hva rettene heter nå).

Hver lørdag framover skal vi ha temadag, og imorgen er temaet lykke. Etter temadagen skal hele klassen dra inn til Bergen, for imorgen kveld er det ut på by'n! Klassen skal overnatte sammen i et hus vi får låne, og vi har til og med laget et eget spill kalt "Playa del Extreme" som skal spilles før vi drar ut. Regner med at det blir en super helg :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar