tirsdag 7. september 2010

Kanotur i Modalen

Idag har vi vært på kanotur i Modalen, som ligger ca 1 time og 20 minutters kjøretur fra skolen. Vel framme var det på med våtdrakter og ut i vannet. Vi startet hele turen med kameratredning, så iløpet av de første minuttene, hadde alle vært nede i det kalde vannet. Men gøy var det! Vi øvde også litt på padling i stryk, så vi skulle vite hvordan ting skulle gjøres lenger nede i elva. Det var helt nydelig natur, og jeg hadde desverre ikke med meg kamera(er jo kanskje greit nok, i og med at det uansett hadde blitt liggende i bilen)...

Selv om alt var veldig gøy, var det nesten enda mer kaldt, og da vi kom fram til lunsjplassen, var jeg blå på leppene og hele kroppen skalv. Derfor feiga jeg, Maria R, Alexsandra og Pernille ut og tok på oss varme klær. Vi tok på oss jobben som sjåfør og fotograf. Tror det var ganske greit jeg gjorde det sånn(selv om det hadde vært veldig gøy å være med på resten av turen), i og med at jeg også har blitt ganske forkjølet. Så imens de andre padlet, kjørte vi nedover mot Mo, og lå i sola og slappet av :-)

Tilbake på skolen fikk vi middag, før vi løp rett i badstua. Nå har jeg dusjet og ikveld blir det igjen Greys Anatomy(synes ikke det er lenge siden vi så forrige episode jeg, tida går virkelig fort her!).

Om du vil se bilder, så linker jeg til Thea sin blogg. Hun har nemlig et kamera som tåler både vann og fall fra store høyder, altså er det perfekt på kanotur i elv ;-)

Edit: ble ingen Greys Anatomy - pga fotballkamp!!!! Må inrømme jeg ble litt irritert... Her har jeg gått og gledet meg heeele dagen, også blir det ikke noe av. Men snart skal vi trøste oss med en romantisk komedie - om vi finner en ledig DVD-spiller da...

2 kommentarer:

  1. ehhh.....det var jo en skikkelig spennede kamp, da ;-) Tenk, Norge slo et av Europas beste fotballag - vi er kommet ett skritt videre mot EM, jippi ;-)

    SvarSlett
  2. Hehe :) Ja, hadde nok vært spennende å se kampen faktisk, skal prøve å få med meg neste kamp ;)

    SvarSlett