onsdag 22. september 2010

Oppskrift: Thainudler med kokos og kylling

Her kommer oppskrift på den ene retten vi lagde fredag 10.september(bedre sent enn aldri!).

Thainudler med kokos og kylling
Tar ca 15 min å lage og er nok til 4 personer.

Ingredienser:
2 kyllingfileter (sto 1 kyllingfilet i oppskriften, men jeg tror 2 er mer passe. Det kan man jo se litt an selv, kommer jo helt an på hvem som skal spise middagen ;-) )
2-3 vårløker
2 ss vegetabilsk olje
1 ts revet frisk ingefær
1-2 fedd hvitløk, knust
1 boks kokosmelk
1/2 terning kyllingbuljong
2-4 ts rød currypaste
300 gram risnudler
Frisk koriander
Vi tilsatte også litt chili, det ble veldig godt :-)

Slik gjør du:
Sett på vann til nudlene.
Stek kyllingfilet og vårløk på hløy varme i ca 3 min.
Ha i ingefær og hvitløk (evt chili) og stek videre i 1 min.
Skru ned varmen og hell over kokosmelk. Ha i kyllingbuljong og knus den litt så den går i oppløsning.
Ta i 2ts currypaste og smak evt til med en eller to teskjeer til.
Kok nudlene etter anvisning på pakken. Når du har helt av vannet, blander du nudlene med det andre og strør over frisk koriander ved servering.

Anbefaler alle å prøve denne retten, for den var kjempegod! Jeg kommer garantert til å lage den igjen hjemme.

Har desverre ikke noe bilde av retten, da jeg ikke hadde med meg kamera til timen.

1 kommentar:

  1. Høres ut som om du koser deg skikkelig!! Det er veldig bra. Virker som en spennede linje som passer godt til deg =)

    Spennende oppskrift, den må prøves en dag ;)

    SvarSlett